reselv Napisano Czerwiec 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2004 Jak zmienić domyślną sesję systemu? Mam Gnome i KDE i zawsze domyślnie mi Gnome startuje... a ja bardziej preferuję KDE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Czerwiec 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2004 Zobacz tu:Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reselv Napisano Czerwiec 17, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2004 Ok, dziękuję bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Czerwiec 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2004 Sorry, faktycznie źle skierowałem. W pliku /etc/sysconfig/desktop ma być to (i tylko to): DESKTOP="KDE" DISPLAYMANAGER="KDE" Pamiętaj, że po drugim wierszu trzeba dać ENTER i dopiero zapisać plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reselv Napisano Czerwiec 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2004 Nie szkodzi absolutnie, to "dziękuję bardzo" było za samą odpowiedź Problem rozwiązany został bez czytania tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi