nachiel Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Hej! Posadzilem sobie wlasnie fedore 4 na moim laptopie (ibm t23) A ze mam zewnetrny dysk z pc, podpialem go przez pudelko do usb. Komputer wszystko ladnie widzi, fedora rozpoznaje dwie partycje (windowsa i linuxowa z poprzdniego systemu) i automatycznie sama wszystko montuje. Problem pojawia sie gdy chcem odpalic jakies mp3 - xmms widzi pliki, ale wrzucone na playliste sie nie odtwarzaja. Dopiero gdy mp3 skopiuje na dysk lz laptopa wszystko dziala.... pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 sciagnij kodeki mp3 do xmms. http://rpm.pbone.net/ i wpisz xmms-mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nachiel Napisano Listopad 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 nic z tego, wszelkie kodeki mam zainstalowane \ nie dzialaja mp3 z dysku usb - tak jakby xmms nie mogl odczytac pliku (w playliscie jest tylko nazwa a nie ma np. dlugosci piosenki) za to te z dysku "normalnego" odczytuje dalej bez problemu. Nie pomaga rowniez wczytanie recznie dlugosci utworu... za to w mplayerze wszystko dziala jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 u mnie bylo to samo rozwiazaniem bylo mountowanie usb jako scsi i/luz dodawania utowrow za kazdym razem do playlisty od nowa ... tylko tyle S> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nachiel Napisano Listopad 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 dzieki ! szkoda ze tak to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi