Lukasz_K Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 witam jestem swiezym uzytkownikiem linuksa mozna powiedziec ze dopiero sie ucze . zainstalowalem FC4 na laptopie i nie mam dzwieku po wlaczeniu autodetekcji karty dzwiekowej niby wszystko jest oki widzi sprzet alegdy chce cos otworzyc (np. plik mp3) z dzwiekim wyskakuje mi komunikat ze urzadzenie jest zajete przez inny program nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic. Wykrywa karte jako: Producent: Intel Model: Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC´97 Audio Controller Modul: snd-intel8x0 bardzo bym prosil o rozwiazanie tego problemu w jak najprostrzy sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adalbertus Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 No to jedziemy na tym samym wózku z tym samym problemem Może się z tym uporamy. Pozdrawiam. http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=7886 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2005 Jeżeli używasz KDE spróbuj otworzyć 'Centrum sterowania/Dźwięk i multimedia/System dźwiękowy' i wyłączyć system dźwięku ('odiksować' Włącz system dźwięku). I spróbować odtworzyć tą mp3-kę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi