Uhuru Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Ahoj, od czasu do czasu mplayer wyrzuca mi taki komunikat gdy juz zaladuje film albo zamierzam go zaladowac, co to znaczy i co moge z tym zrobic zeby bylo cacy:D mplayer interrupted by signal 11 in module:sub_free i nastepnie: mplayer crashed by a bad usage of cpu/fpu/ram rekompilowalam progsa ale to nic nie dalo (o ile to dobrze zrobilam:P), pomozecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Instalacja z rpm'ów czy kompilowałeś??? Jakie masz ustawione wyjście wideo w mplayerze (xv, gl...)??? Być może to jego wina albo pobrałeś paczki dla nie tej architektury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uhuru Napisano Listopad 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Przesz yuma sciagalAM(!), wyjscie wideo na xv, no ale on dziala tylko czasami sie wywala. Po prostu uwazam restartowanie go za mocno upierdliwe, wolalabym zeby chodzil stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Przesz yuma sciagalAM(!) Przepraszam, niedoczytałem. Jak zmienisz wyjście na gl to też nie działa?? Ja używam wyjścia gl i wszystko fajnie smiga. Używasz wyjścia xv i niekiedy się zwiesza i daje ten komunikat o którym pisałaś wczesniej?? Jeśli chcesz mieć dobrze i bezproblemowo działający kombajn to polecam kaffeine - działa w oparciu o silnik xine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Kompilacja rządzi, ja zawsze kompiluje pakiety powyżej 3MB, i nigdy nie mam problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi