Uhuru Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Ahoj, probowalam uruchomic u siebie Valknuta i nawet mi sie to udalo, niby wszystko ladnie chodzi ale mam problemu z podlaczeniem sie do huba, niby jestem podlaczona ale nie widze listy uzytkownikow,a kazde szukanie konczy sie na wyniku 0. Jak to skonfigurowac zeby chodzilo dobrze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Jesli masz firewalla to udostepnij odpowiednie porty... Pewnie dlatego nie hula... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 A może po prostu za mało udostępniasz i hub nie chce się z tobą połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margolcia Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 hmm albo masz za malo slotow tudziez jestes ustawiona w zlym trybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante# Napisano Listopad 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2005 Jeśli nie masz przekierowanych portów to w zakładce connection ustaw passive i powinno działać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uhuru Napisano Listopad 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 Udostepniam sporo, mode mam na passive, sloty standardowo 4...Czasami mi wyskakuje komunikat 'brak trasy do hosta' albo zgola nic nie wyskakuje. Ewentualnie znacie jakis podobny program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 Zainstaluj sobie amule, używam go od fc1 - bez najmniejszych problemów.Tutaj masz stronę domową. Tam są też screenshoty, możesz zobaczyć jak ten klient wygląda i co oferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 A ja dorzuce Azureusa... jak dla mnei w tej chwili najlepsza siec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 no ja z tym programem mam inny problem, bo ściaga mi pliki, pokazuje listy użytkowników, ale jak go odpalam to mi znika pasek z menu gnome i zegareczkiem na górze ekranu, dopiero jak wskaże myszką na nazwę programu na pasku dolnym to pokazuje mi się górny pasek, ale jak przesunę myszkę to znowu górny mi znika lol nic nie pomaga, dopiero ponowne zalogowanie się pozwala mi korzystać z górnego paseczka ktos cos na ten temat wymyśli ? PS> Musze mieć Dc bo w mojej sieci osiedlowej jest hub dc i fajnie jest ściągać film 5 minut a nie 6 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi