nichu Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Pewnie bylo cos w tym stylu ale jakos znalezc nie moge ... sprawwa wyglada tak - mam net przez kablowke - mam w domu modem thomson tcm390 przez karte sieciowa smiga wszystko pieknie ale gorzej jest (znaczy (_wogole_ → w ogóle) ORT nie jest;)) przez USB - bardzo mi zalezy zeby bylo wlasnieprzez usb zeby miec wolna sieciowe... w kazdym razie przez dhcp nie lapie parametrow... co mam zrobic ?? z gory dzieki za ewentualna pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 A pisałeś do swojego providera o sposób instalacji??? Możesz napisać że nie posiadasz karty sieciowej a skoro modem obsługuje USB to powinni naspiać lub pomóc w jego ustawieniu... Zawsze można dokupic drugą karte sieciową, nie kosztuje zbyt wiele a skoro modem chodził na niej poprawnie to chyba lepiej wydać ok 30zł i mieć święty spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Do USB potrzebne stery... Mozesz miec z tym problem, zwlaszcza z tym thomsonem. Jesli chodzi o Motorole to sprawa chyba jest pewniejsza... Szukaj oczywiscie na google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nichu Napisano Listopad 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 heh no dzieki co do drugiej karty sieciowej to wiem - ale przy okazji moze bym sie czegos ciekawego nauczyl przy walce z tym usb... provider watpie zeby mi pomogl przy (_linuxie_ → Linuksie) ORT ale sprobuje a co do sterownikow to lipa jest - ciezko cos znalezc ale tez probuje .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi