zbyszekduzy Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Dzień dobry Mam FC4 na której w Media Plaierze 10 i Totemie próbowałem otworzyć filmy - pliki avi, dat a także nagrane filmy w divx . Nic nie działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Mam FC4 na której w Media playerze 10 Nawet nie wiedziałęm że na FC można odpalić Media Playera bez wine lub czegoś podobnego Weż ściągnij kodeki ze strony http://www4.mplayerhq.hu/homepage/design7/codecs.html pakiet "all", rozpakuj do /usr/lib/win32 . Zainstaluj przez yuma mplayera lub kaffeine (wymagane repo livna, poczytaj FAQ) i ciesz się z oglądania filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Listopad 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Mój błąd to coś to Real PLayer10 a nie Media Player 10 ;( a mój wine chyba nie działa bo próbowałem uruchomic media playera z windowsa z sąsiedniego dysku i nic wina instalowałem komendą yum install wine a potem konfifurowałem yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2005 a mój wine chyba nie działa Na forum było kilka tematów na temat konfiguracji wine. Poszukaj a znajdziesz coś dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Listopad 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2005 zainstalowałem mplayera ale go nie widać Cóż mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2005 zainstalowałem mplayera ale go nie widać Cóż mam zrobić? Doinstalować wersje mplayer-gui i mplayer-skin jeśli chcesz skorzystać z mplayera w X'ksach a jeśli w konsoli to nie potrzebujesz już nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Listopad 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 ściągnąłem te kodeki ze strony http://www4.mplayerhq.hu/homepage/design7/codecs.html pakiet "all", rozpakowałem do KOD /usr/lib/win32 nie mam problemu z odkodowaniem obrazu czasem jednak w filmiku avi brak dżwięku (dałem standart audiu quuck time ) pozostał jeszcze problempolskich znaków ale to inna para kaloszków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi