marcYr Napisano Czerwiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2004 Witam Hehehe Doriath będzie miał ubaw... ostatnio używam sobie troszki KDE (co do tej zmiany to tylko 'krowa' nie zmienia poglądów, a ja nigdy nie uznawałem się za ignoranta ... ale nie o tym chciałem prawić ... ) Nie chcę tu się też wypowiadać o różnicach GNOME/KDE (w tym poście ) a zapytać o drobny szczegół: Mianowicie, ustawiłem sobie przezroczysty panel (ładnie wygląda ... ) ale nie do końca się udało: jest to miejsce gdzie umiejscawia się słynny „kluczyk” : Czy wie ktoś jak to zlikwidować ? Będę bardzo wdzięczny – bo drażni mnie to dość mocno moje oczy pozdrowionka PS. GNOME / KDE – nie jest ważne czego używasz ale na jakim systemie pracujesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Czerwiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2004 Też mam takie "okno" , nawet nie pamiętam po jakim aplecie , a kluczyk kiedy jest używany , także robi sobie identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Czerwiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2004 U mnie jeszcze się powiększa gdy system wykryje, ż są dostępne aktualizacje. Po zrobieniu update czasem zostaje ten obszar dwukrotnie większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Czerwiec 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2004 Ja u siebie skasowalem to wykonujac nastepujace polecenia: su cd /usr/bin cp pam-pane[tab] /tmp // to dla bezpieczenstwa rm pam-pan[tab] Po tym juz mi sie nie pokazywalo Nie zauwazylem tez zeby cos sie z tego powodu popsulo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi