lemina Napisano Czerwiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2007 W thunderberdzie filtr bayssowski (antyspamowy) jest nie zależny od reguł jakie sie zdefiuniuje.Przepratrz ustawienia kont. Na serwerze czy gdzie? Lajkonik jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2007 Jeśli nie, to poważnie przemyślę zmianę czytnika (jaki polecicie? ) Claws-mail mały, szybki, z integracją ze spamassasinem i na dodatek ładnie siedzi w trayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Czerwiec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2007 Na serwerze czy gdzie? Lajkonik jestem W programie czyli w Evolution P.S piszesz że jesteś lajkonikiem to pewnie masz smaczne paluszki Pozdrawiam. P.s 2 miło jest widzieć kobiete w naszym gronie co się nie czesto zdarza w linuksowym środowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemina Napisano Czerwiec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2007 Claws-mail mały, szybki, z integracją ze spamassasinem i na dodatek ładnie siedzi w trayu. Dziękuję Przyjrzę się przy najbliższej okazji W programie czyli w Evolution Wydawało mi się, że sprawdziłam evolution w tę i nazad... Już nie wiem, gdzie szukać.... P.S piszesz że jesteś lajkonikiem to pewnie masz smaczne paluszki Pewnie - wszystkie 20 Pozdrawiam. P.s 2 miło jest widzieć kobiete w naszym gronie co się nie czesto zdarza w linuksowym środowisku Pozdrawiam również Cóż, wydaje mi się, że kobiet używających (_linuxa_ → Linuksa) ORT nie brakuje mimo wszystko Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli pomyśleć nad moim problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi