Tomi Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Witam Mam problem z nagraniem płyty z obrazu DVD bin/cue. K3b nagrywa tylko z ISO, próbowałem konwerterów z bin na iso które nie mogły poradzić sobie z tym plikiem. Jeżeli ktos zna sposób na nagranie tego obrazu prosze o porade. Pozdr. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 K3B nagrywa także obrazy bin, odpalasz taki obrazek poprzez dołączony do niego plik .cue i normalnie nagrywasz. Może sam obraz jest skopany skoro K3B go nie nagrywa, a konwerter na ISO sobie z nim nie radzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi Napisano Listopad 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Czy robiłeś coś takiego z DVD ? W wersji K3b którą mam zainstalowaną (0.12.4) obraz na dvd mozna wypalić tylko z iso. Konwerter zgłaszał błąd: za duży plik, mam wrażenie ze na tą chwile wypalanie z bin/cue mozliwe jest tylko na CD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Hmmm faktycznie obrazu DVD nie testowałem, poszperałem troszkę w googlach i niestety nie znalazłem żadnej informacji jednoznacznie potwierdzającej lub zaprzeczającej możliwości nagrywania obrazów bin/cue na płytkach DVD. Może warto z tym pytaniem zwrócić się do twórców K3B ? K3B jest w zasadzie graficznym programem, wykorzystującym do nagrywania konsolowe programy do wypalania CD-R/RW oraz DVD-R/RW, może warto poszperać także w dokumentacji tych właśnie programów (dvdrtools, dvd+rw-tools) i sprawdzić czy obsługują one wypalanie obrazów bin/cue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi