davidd Napisano Listopad 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2005 Witajcie Zainstalkowałem FC4 na laptopie Asus 3000N z kartą Wifi ipw2200 no i ti mi (_niedziała_ → nie działa) ORT Dlaczego? co mam zrobić? gdzie szukać konkretnej pomocy? Jesten zielony. Błagam pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Listopad 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2005 Zainstalkowałem FC4 na laptopie Asus 3000N z kartą Wifi ipw2200 no i ti mi (_niedziała_ → nie działa) ORT Dlaczego? co mam zrobić? gdzie szukać konkretnej pomocy? Jesten zielony. odpowiedzi szukac mozesz np. na forum jest tu "magiczny" przycisk szukaj zobacz w moim opisie co pownienes zrobic przed zadaniem pytania.. i nie grzesz wiecej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidd Napisano Listopad 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 Dobrze bardziej sprecyzuję uruchamiam program sieć pod oknami (konfigurator sieci) mam eth0 który działa poprawnie (karta tradycyjna) i chcę dodać eth1 dla karty Intel PRO/Wirelees 220GB i nic nie wychodzi w kartę jest widoczna jako zwykła a nie bezprzew. Nie kumam jak sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 Tam nie będzie widoczna, sądzę, że jeszcze długo. Obsługa kart WiFi nie jest standardowa (tak, to nazwę). Sam się z tym ostatnio trochę natrudziłem, teraz działa, a tam nadal jej nie ma Poszukaj serio info na forum i w googlach, jest tego mnóstwo, aż głowa boli.... Szukaj ndiswrapper'a - program, który umożliwia kożystanie ze sterownikówdla wina pod linuxem. Działa... trzeba tylko się postarać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidd Napisano Listopad 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Dzięki już sobie poradziłem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcintom Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 a mozesz sie pochwalic jak sobie poradziles z tym problemem bo ja tez mam taka sama karte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi