gajownik Napisano Grudzień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2005 Przy wiekszym obciazeniu procka przerywa xmms. Znane. Radze się przerzucić na beep-media-player Albo wyłączyć tryb Mmap w ustawieniach wtyczki wyjściowej ALSA :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Grudzień 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 ehm... nie wiem czy pamietacie jeszcze ...chcialbym sie tylko przypomniec, ze fajnie by bylo dowiedziec sie jak wlaczyc napisy w kaffeine lub totemie, lub chociaz dlaczego nie sa renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano Grudzień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 1. Mmap wylaczony 2. (_niewiem_ → nie wiem) ORT jak sie sprawdza logi 3. Swapa mam ale czy jest wlaczny (_niewiem_ → nie wiem) ORT (bo (_niewiem_ → nie wiem) ORT jak to sprawdzic) 4. Cienko widze z ogladaniem filmow na linuksie. Piesze recznie: nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie co robie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie co robie wiem nie wiem ... moze tym razem zapamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi