orzeszko Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Problem jest taki: CoD chodzi sobie z wine. I działa idealnie, grafika płynna gdyby nie mały szczegół: w chwili gdy nastapi jakaś większa strzelanina dźwięk strasznie przycina... Karta muzyczna niezintegrowana ale za to na dosyć kiepskim chipsecie CMI8738. Co z tym zrobić..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Moze w opcjach gry sa jakies opcje dt. dzwieku. Pogrzeb troche, pozmieniaj moze akurat na cos trafisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Opcje dźwieku składają się z 4 mozliwości: 11kHz, 22kHz, 44kHz, Eax 2d, Eax 3d. Nawet na 11kHz chodzi tak samo. Winecfg ma mozliwość ustawienia dźwieku poprzez OSS i ALSA - na obu mam to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 A bawiles sie opcjami Eax2d, Eax3d?? EDIT: teraz zajarzylem ze chodzi chyba o to ze mozna wybrac jedna z tych mozliwosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Hmmm... nie wiem jak to powiedzieć, ale... zainstalowałem cedegę 5 + silnik, pod tym odpaliłem CoD i działa bezbłędnie... także problem uważam temporalnie za niebyły - będę grał pod Cedegą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 Do CODa jest instalator Loki, znajduje się on tutaj (wymagany jest wine). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 Ta wersja z "skopanym" dźwiękiem była właśnie instalowana z loki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi