Sand-fly Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Wgralem jave tam jak bylo opisane na faqu i dalej nie dziala ? Co moze byc przyczyna nie wyskoczyli zadne bledy a wszystko ladnie sie skompilowalo ? Mam tez 2 pytanie. Jak che wylaczyc komputer ( w GNOME) klikam Środowisko -> Koniec pracy to mi sie wieszaja paski zadan. Tzn. pasek środowski jest podswitelony ale nic sie nie dzieje. moge co najwyzej wlaczyc konsole i wpisac HALT albo REBOOT. Co przeinstalowac aby to znow ozylo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 możesz sprubować wywalić konfiga gnoma znajdującego sie w twoim katalogu domowym bodajże sie nazywa .gnome2 albo .gnome i zrestartować serwer x ja tak robiłem z KDE jak mu zaczynało odbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 a jesli chodzi o jave to polecam TO S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Listopad 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 Dobra z java doszedlem. Gryzly sie sterowniki z crossovera z java ( trzeba wylaczyc pluginy do mozilli w crossoverze i jest ok) Zostal jeszcze gnome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi