Bacar Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 Jak uruchomic cos w Cededze mam 5.0 z aMula i gdy wpisuje cedega instalka.exe uruchamia sie Cedega i nic poyatzm a chcialbzm podrac w lineage 2 i guild wars PLS POMOZCIE MI!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 A masz update do niej (cedegi) tzw. silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 a jak zainstalować ten silnik? Ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 W cededze TransGaming/Install Local Update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 No dzieki, juz doszedlem do tego qrczaki ale i tak moja gra Settlers 3 nie dziala Co prawda nie wyskakuje ten blad jakis tam ale grac nie idze, no ale postep jest bledu nie ma wiec moze kiedys.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 Oczywiście mam rozumieć, że instalujesz tą grę normalnie za pomoca Cedegi..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacar Napisano Listopad 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 Mam silnik ale jak go chce doinstalowac to wywala jakis blad teraz nie wiem jaki bo siedze na wingrozie(bllllee) Jak tylko przejde na pingwina napisze jaki to blad Oto komunikat jaki uzyskuje przy probie doinstalowania silnika Error extracting a file from the download archive - either you ran out of disk space or the file was somehow corrupted during download. Please try again JUZ SOBIE PORADZILEM .DZEKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi