mvcoder Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 Moje pytanie jest następujące. Jeśli ktoś ma taką kartę proszę o odpowiedź nawet jeśli działa z nią na Windowsie !!! Linux wszystko OK. Problem jest następujący. Mam kartę DWL-520+ po instalacji na Fedorze Core 3 działa jak należy, wszystko śmiga super i tu nie mam żadnych zastrzeżeń. Pomimo tego, że Linux wykorzystuje sterowniki Windy. Wszystko działa i jest porządku. Windows – totalny reset. Natomiast na tych samych sterownikach w Windzie po instalacji wszystko przestaje chodzić wywala błąd Kornela w windzie nic nie daje się zainstalować z pozostałych programów, czy też sterowników. Logowanie do sieci trwa bardzo długo. Przy próbie lub po uruchomieniu internetu komputer potrafi się zresetować ? Czy ktoś z was spotkał się z takimi problemami ? Czasem potrzebuję uruchomić windę a nie mam zamiaru wyciągać karty z kompa, bo to absurd. Karta jest nowa. Nie wiem czy to jakiś konflikt ze sprzętem, ale na drugim komputerze dzieje się to samo. Jeden pracuje na płycie GigaBate, a drugi na ECS ie. Spotkaliście się już z czymś takim ????? Proszę o rady [email protected]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 Ja mam dlink dwl-g520+ i działą wszędzie. Linuksy i wondowsy Pod win spróbują najpierw ją zainstalować a następnie umieścić w kompie Najpierw stery a po tem karta Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anaktyl Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 czesc Mam pytanko w sprawie konfiguracji karty dwl 520+ poniewaz nie wiem jak ja zainstalowac probowałem wszelkich metod i nic , dziekuje z pomoc z góry pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Pełno jest tego na forum Jeżeli nie chcesz (_kożystać_ → korzystać) ORT z takich wynalazków jak WPA, pewnie z tą kartą nie możesz, to powinny wystarczyć sterowniki acx100/111 - możliwe że już obsługują wpa Jak je sobie ściągniesz to tam piszą co dalej, na stronie chyba też Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi