mysio Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 Mam taki problem a raczej pytanie. Podczas startu systemu uruchamia mi się neo+ i tam następuje Podnoszenie Interfejsu ppp0 i zatrzymuje się następnie robi się czarny ekran z usługami załadowanymi (tak jak w konsoli) i dalej myśli a następnie wraca do trybu zwykłego z załadowaną neo+. I moje pytanie brzmi tak czy tak powinno być, bo mi coś tu nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 u mnie jest to samo a raczej bylo by wystarczy zmienic kolejnosc odpalania problem w tym ze najpierw nastepuje proba ustalenia ip a potem laczenie S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Listopad 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 (edytowane) A czy byś mi mógł powiedzieć gdzie to dokładniej mam zmienić kolejność ładowania. Halo czy ktoś mi pomoże?? Edytowane Grudzień 2, 2005 przez mysio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi