dalmatyn Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 Witam Pracuję na GNOMiE. Mam swoje pliki i katalogi w /home/nazwa_użyszkodnika/Desktop, nic z nimi nie robiłem. Po restarcie kompa nie mam ikon na pulpicie Miałem tam katalogi, pliki, dowiązania. Gdzieś zniknęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 nie ma ich w katalogu Desktop czy nie wyświetlają się na pulpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalmatyn Napisano Listopad 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 No właśnie w tym problem, że są w katalogu, ale nie wyświetlaja się. Nie działaja też klawisze myszy. Jak kliknę prawym lub środkowym, to nie pojawia się menu. Poprawka coś się samo naprawiło Robiłem yum update i może jakaś biblioteka była walnięta. Teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi