netzu Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 Witam Mam problem ma 2 dyski na jednym windowsa na drugim fedore i nie wiem jak zrobic zeby wybor uruchamianego tak jak w przypadku 2 systemow na jednym dysku fizycznym, bo w tej chwili wybor systemu sprowadza sie do wyboru w biosie ktory dysk ma byc jako pierwszy bootowan. Prosze o pomoc Błagam o ł o p a t o l o g i e !!!!!! Pozdrawiam Najglupsze pytania to niezadane pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 http://wiki.stemar.com.pl/wiki/?n=Administracja.GRUB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 Zuk, mi się wydaje że to nie pomoze. Kolega jak najwyraźniej najpierw zainstalował fedore a potem windowsa stąd nie ma bootloadera - więc nie ma co konfigurować. Mi się wydaje że musisz poszukać jakiegoś bootloadera w necie albo ustawić dyski tak że by PRIMARY był ten z linuksem a secondary z windowsem i wtedy edytować gruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 Zuk, mi się wydaje że to nie pomoze. Kolega jak najwyraźniej najpierw zainstalował fedore a potem windowsa stąd nie ma bootloadera - więc nie ma co konfigurować. @kubek jak dla mnie to netzu powinien najpierw skorzystać z wyszukiwarki na forum a dopiero później założyć wątek. Podobny temat poruszany był już ... razy. przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi