MitS Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Witam! Mam pewien plakat w formacie jpg i mam problem polegający na zmianie formatu na pdf. Ta zmiana jest niestety mi niezbędna w jak najszybszym czasie ... Gdyby ktoś pomógł mi rowiązać problem będe wdzieczny ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Otwierasz OO Writera, wstawiasz obraz jpg i eksportujesz jako plik pdf. Może i dziwne rozwiązanie ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Zuk ma racje - szybciej nie bedzie :-) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Listopad 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Otwierasz OO Writera, wstawiasz obraz jpg i eksportujesz jako plik pdf. Może i dziwne rozwiązanie ale jest smile.gif yyy .... wolniej Program się nazywa OO Writer ?? Jakim poleceniem z konsoli go włączyć bo jak wpisuje writer/OO Writer itp to nie uruchamia się POMOCY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Program się nazywa OO Writer ?? Jakim poleceniem z konsoli go włączyć bo jak wpisuje writer/OO Writer itp to nie uruchamia się POMOCY !!! openoffice.org-2.0 -writer %U Program Writer jest częścią składową pakietu OpenOffice.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Jakim poleceniem z konsoli go włączyć bo jak wpisuje writer/OO Writer itp to nie uruchamia się Tu chodzi o OpenOffica chyba masz go zainstalowanego.... w menu -> biuro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Listopad 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 AAAAA .... no tak ... nie skumałem na początku Writera mam jak najbardziej Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi