!Ci Napisano Listopad 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2005 Cos mi sie pochrzanilo nie moge wpisac polskich znakow. Np. w OO Writer po wcisnieciu alt+a wlacza sie menu Tabela. Sprawdzailem klawiatura jest ustawiona na polska... Jakies pomysly?? EDIT: Dobra poradzilem sobie.. Pospieszylem sie troche Chociaz mam pytanie z tym zwiazane... Problem polegal w zlym ustawieniu xorg.conf, zorietnowalem sie ze to tam bo wczesniej byl tez problem z ekranem. Krotko mowiac caly xorg.conf mi sie podmienil... Rozdzielczosc mi zostalo tylko 800x600 i teraz jeszcze klawiature zauwazylem. Moje pytanie co moglo spowodowac taka podmiane xorg.conf??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Listopad 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2005 U mnie było coś podobnego jak ustawiłem(czy wyłączyłem?) kudzu na level 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2005 U mnie było coś podobnego jak ustawiłem(czy wyłączyłem?) kudzu na level 3. Haaa moze byc czasem pamietam ze uruchamialem kudzu... Czyli pewnie w tym problem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi