mac1us Napisano Grudzień 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2005 Dziękuję za rady, flasha zainstalowałem ale niestety problem z początku tematu nie zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Flash pod Linuksem to 'chodzaca' tragedia. Kilka okien Firefox'a / Mozilli / Opery z przeladowanymi flash'ami stronami potrafi dosc skutecznie obciazyc nawet przyzwoity komputer. Sprawdz czy masz SWAP'a i czy system go uzywa - u mnie po ktoryms z update'ow kernela SWAP zniknal... dopiero po jakims czasie gdy sie zorientowale, po przywroceniu go, zdalem sobie sprawe jak duzy ma wplyw na szybkosc i wydajnosc dzialania calego systemu (pomimo 512MB RAMu). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2006 BTW ciekawe dlaczego mi to działało.... Nie masz tego repo czasem włączonego? Co pokazuje: grep enabled=1 -r /etc/yum.repos.d/ Przepraszam, że tak późno odpisuję ale dopiero teraz zobaczyłem, że są jakieś odpowiedzi w tym temacie. grep enabled=1 -r /etc/yum.repos.d/ /etc/yum.repos.d/livna.repo.bak:enabled=1 /etc/yum.repos.d/fedora-extras.repo:enabled=1 /etc/yum.repos.d/fedora.repo:enabled=1 /etc/yum.repos.d/fedora-updates.repo:enabled=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 Wyrzuc /etc/yum.repos.d/livna.repo.bak jesli masz poprawne livna.repo to juz go nie potrzebujesz, i zmien na enabled=1 w /etc/yum.repos.d/livna.repo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi