Adalbertus Napisano Listopad 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2005 Hej! Może pytanie jest banalne, ale chhciałbym korzystać z w/w programów, ale po następnym logowaniu (jeśli wcześniej były w tacce) otwierają mi się całe okna KMail i KGet; chciałbym to zlikwidować ta, by tylko w tray'u były ikonki KMail i KGet (np. jak to jest z Kadu czy Skype). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Kto wie gdzie znajdę kget dla FC5 , bo jest prostszy dla mnie a jak się nie da to gFTP będę musiał korzystać . Narka yum install kget Loading "installonlyn" plugin Setting up Install Process Setting up repositories kde [1/6] livna [2/6] kde-all [3/6] updates [4/6] core [5/6] extras [6/6] Reading repository metadata in from local files Parsing package install arguments No Match for argument: kget Nothing to do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 [y4kk0@X ~]$ rpm -qf $(which kget) kdenetwork-3.5.1-1.2 [y4kk0@X ~]$ albo yum provides kget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 (...) po następnym logowaniu (jeśli wcześniej były w tacce) otwierają mi się całe okna KMail i KGet; chciałbym to zlikwidować Ja z Kmailem uzywam programu Korn -- w kde-base AFAIK -- moim zdaniem lepszy do Kmaila w ten sposob jak go uzywasz. Wylaczam ikonke treja z Kmaila ale konfiguruje Korna i odpalam w autostarcie KateOS patpi {~} $ cat ~/.kde/Autostart/ .directory katapult korn KateOS patpi {~} $ cat ~/.kde/Autostart/korn #!/bin/bash korn KateOS patpi {~} $ KGet nie wiem bo nie uzywam... @jaro33 , polecam http://kftpgrabber.sourceforge.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi