Gaga Napisano Listopad 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2005 Probuje zainstalowac FC4 z plyty DVD ... ale pokazuje sie okno glownego menu instalacyjnego naciskam ENTER i restart :/ ... na innym kompie wszystko ok ... a u mnie nie da sie zainstalowac ... prosze o podpowiedz jak sobie z tym poradzic ... Winda instaluje sie bez problemu... KONFIGURACJA: AMD Athlon 64 2800, ASUS K8N4-E Deluxe, Dysk WD-120GB sata, ASUS pci-ex x700, 512 MB ram elixir Pozdrowionka i z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafori Napisano Listopad 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2005 A masz wersje Fc4 dla procesorow 64bit? U mnie na Athlon 64 2800 gdy probuje uruchomic instalarke Fc4 dla x86 jest dokladnie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skraburski Napisano Listopad 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2005 Spróbuj odpalić w trybie tekstowym, u mnie pomogło. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaga Napisano Listopad 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 Dzieki rzeczywiscie Dystrybucja byla 32-bitowa teraz wsio ok ... niestety z sata mam problemy. Mam SiI 3114 czyli Silicon Image ... nie ma sterownikow pod FC4 na oficjalnej stronie ale wydawalo mi sie ze sterowniki pod FC3 pojda niestety nie powiodlo sie ma ktos moze jakis pomysl jak to rozwiazac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 AMD Athlon 64 2800 Co pokazuje: cat /proc/cpuinfo ? Mam SiI 3114 czyli Silicon Image ... nie ma sterownikow pod FC4 Są standardowo w jajku: [y4kk0@X mnt]$ grep -i sil /boot/config-2.6.14-1.1644_FC4 CONFIG_SCSI_SATA_SIL=m # CONFIG_FB_ASILIANT is not set [y4kk0@X mnt]$ Nie postawiłeś tam przypadkiem jakiegoś RAID-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi