ars Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 witam mam maly problem mianowicie chodzi o to ze po update systemu (poza kernelem i sterownikami alsa) przestal mi dzialac system dzwieku 5.1 przed updatem wszystko chodzilo jak ta lala kumpel majacy podobny problem i ta sama karte dzwiekowa (SB 5.1 Live!) po calkowitym update (łącznie z kernelem i sterami alsa) ma ten sam problem w kmix mam wszystko ustawione tak jak powinno byc dla moich wymagan... z tym ze teraz 5.1 nie dziala a wtedy dzialal nie wiem czy to pomoze ale w glosniku centralnym gdy leci muzyka w xmms'ie slychac jeden wielki szum a tylnie satelitki sa totalnie gluche... prosze o pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 deja vu z tym że jednak mi działa (ale nia dam głowy czy alse również uaktualniałem). kernel-2.6.14-1.1644_FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi