kakiet Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 Witam:) Mam taki glupkowaty problem...pewnie jest to juz gdzies na googlach ale nie moglem znalesc. O co chodzi: po nagraniu plytki w k3b plyta nie jest otwarzana przez inne czytniki cd-rom. Otworzyc ja mozna jednynie na nagrywarce:( Nie wiem czy czy wyrazam sie fachowo ale wydaje misie ze sesja na plycie jest nie zamykana - jak ja zamknoc? pozdrawiam kakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2005 Płyta jest zamykana automatycznie jeśli wybierzesz "Jedną sesje", "Zakończ płytę wielosesyjną" lub nagrywasz w trybie "DAO". Powodem problemu z odczytaniem płyty może być prędkość z jaką nagrywasz. Ustaw na np. 24x to powinny ją odtwarzać wszystkie napędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Grudzień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 Waszystko sie zgadza, tzn. ustawiam predkosc na jakies 16x, wybieram plyte jednosesyjna, nie nagrywam w trybie DAO, a plyta nadal nie jest odczytywana w innych napedach za wyjatkiem mojej nagrywarki:) Pod Windows bylo wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 jaka nagrywarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Zobacz czy podczas nagrywania masz zaznaczoną opcję tworzenia rozszeżenia joliet w k3b. Zaciągnij Nero Linux ze strony Ahead i nagraj nim płytke i sprawdź. Jam miałem tak , że podczas nagrywania DVD growisofs grymasił i nie nagrywał , albo tak nagrywał , że tylko ja mogłem to odtworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Grudzień 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Nagrywarka LG HL-DT-ST - CD-RW GCE-8526B. A co do porady bartucha82 juz sprawdzam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 A nagrywales pod innym programem pod linuksem plytke i jest to samo??? Proponuje ustalic czy wina lezy po stronie programu czy tez nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Grudzień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Przyczyna jest..........bardzo prosta:)...................... az glupio sie przyznac padl cd -rom........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Coz to czesta przyczyna. To urządzenie zbyt czesto sie psuje:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi