lysyr Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 witam. Co trzeba doinstalowac zeby dzialal pod amarokiem streaming aac+. dodam ze po zainstalowaniu vlc, aac+ dziala w tym programie jak nalezy... niestety mam zachcianke i chce zeby mi to dzialalo jakos pod amaarokiem! ktos wie jak to zrobic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 ale masz zachcianki polecam kaffeine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Grudzień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 a w amaroku nie da rady? jak bym chcial to odtwarzac w innym playerze wybral bym dzialajacego juz vlc... AMAROK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 a w amaroku nie da rady? Da radę, pobierz amarok-xine i powinno Ci wszystko działać. Ja mam to zainstalowane i aac+ działa bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Grudzień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 zainstalowalem, ale teraz pojawia mi sie: xine parameters: unable to resolve i w amaroku radio nie działa! choc jak odpalam w vlc to działa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloEscobar Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 A zmieniłeś w opcjach amaroKa engines na xine ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 A zainstalowane masz xine-libs??? Sama wtyczka do amaroka nie poradzi sobie z odtwarzaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Grudzień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 xine-libs? nie ma tego w yumie... masz jakies namiary na paczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 xine-libs? nie ma tego w yumie... masz jakies namiary na paczki? xine-lib - literówka się wkradła:) rpm.pbone.net - poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Grudzień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 jednak znalazlem te xine-lib zainstalowalem dodatkowo xine-lib-devel ale dalej nie działa! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 A co pokazuje amarok uruchomiony z konsoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Grudzień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 działa, odinstalowalem xine-lib-devel i działa ;] dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi