derbich Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Otóż, zassałem z http://www.kde-look.org/content/show.php?content=29662 przyjemnego dla oka bootsplasha ale nie bardzo umiem sobie poradzić z jego instalacją; googlowałem trochę i wyczytałem, że trzeba jakiegoś patha nalożyć na jajko itp Może znajdzie się wśród czytelników ktoś cierpliwy i wyjaśni mi krok po kroku co powinienem zrobić by pozbyć się tego szarego bootsplash`a i podmontować tego ściągniętego? Z góry dzięki; używam FC3 i kernel 2.6.12-1.1381_FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ars Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 jednak chyba za malo goglowales panie tutaj masz odpowiedz na swoje pytanie wytlumaczone krok po kroku na przykladzie slackware'a powodzenia napisz jak efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Odpowiedź masz w moim poście tutaj. Tam jest mowa o modyfikacji pliku mkinitrd. Za jakiś czas zamierzam zrobić RPM z mojego skryptu, który robi to automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi