Daniello Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Mam problem z emulatorem Playstation ePSXe. Nie mogę skonfigurować pluginów, bo wyskakuje w konsoli taki błąd przy próbie konfiguracji pluginów: [root@localhost ePSXe]# ./epsxe * Running ePSXe emulator version 1.6.0. plugins/libcdrmooby-2.8.so: undefined symbol: XftDrawSetClip Czy coś nie tak jest z moimi pluginami?? Oto moje pluginy w katalogu plugins: [root@localhost plugins]# ls cfgPadXwin cfgPeteXGL2 libgpuPeteXGL2.so.2.0.7 notes.txt cfgPeopsOSS libcdrmooby-2.8.so libpadXwin-1.7.so remove.me cfgPeopsSoft libgpuPeopsSoftX.so.1.0.17 libspuPeopsOSS.so.1.0.9 A więc o co tu chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Te pluginy byly razem z programem czy sa doinstalowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Grudzień 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Jasne, że są doinstalowane. Bo przecież tak ma być. Nie ma emulatora od razu ze wszystkimi pluginami. A trochę tych pluginów jest. Jedne są do dźwięku, inne natomiast do grafiki video, a jeszcze inne do cdromu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Jasne, że są doinstalowane. Bo przecież tak ma być. Nie wiem nie uzywalem i raczej nie bede uzywal tego programu. Ja stawialbym na to ze pluginy sa nie kompatybilne z wersja programu. Poczytaj moze na stronie (czy skad to wziales) jak wyglada sprawa z polaczeniem danej wersji programu z dana wersja pluginu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Grudzień 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2005 Właśnie zmieniłem wersje pluginów na starsze tak jak było opisane na pewnej stronie internetowej. Dodam jeszcze, że za czasów Mandrivy chodził mi ten program i gry emulowały się jak piorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2005 Ja na Twoim miejscu poprobowalby polaczenie pluginow z wersjami programu. Niekoniecznie jak to zostalo tam opisane... Sprawdz kilka mozliwosci.... A poza tym na googlu widze TU kilka stron z tym tematem... przegladales je juz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2005 O ile pamiętam to istnieją pakiety emu + pluginy, sam z nich korzystałem. Wtedy masz 100% pewność że zadziałają. Wystarczy poszukać:] PS. Mój pierwszy post, witam serdecznie wszystkich:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Grudzień 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 Powiedz mi co mi dadzą te twoje paczki. Nie dość, że są to starsze wersje emulatora to jeszcze na Suse. Nie na taką pomoc liczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi