przybysh Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Amarok działa mi na następujących ustawieniach: System dźwięku: GStreamer Wtyczka wyjściowa: gconfaudiosink I wszystko jest niby wporządku. Jednak gdy zaczynam "pracować" i wzrasta obciązenie systemu amarok milknie utwór jest niby na "play" jednak czas utworu jest zerowy.... Dopiero po ponownym wybraniu utworu zaczyna grać. Jakieś pomysły?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 Może spróbuj zmienić stystem dzwięku na np. xine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 A kwestia jescze z jakiego zrodla masz amaroka? moj ostatni update sprawil ze system dzwiekowy padami po jego wlaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybysh Napisano Grudzień 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 A kwestia jescze z jakiego zrodla masz amaroka? moj ostatni update sprawil ze system dzwiekowy padami po jego wlaczeniu. Amaroka zainstalowalem przez Yum`a wiec nie powinny byc problemu... A xine spróbuje...mama nadzieje ze jest pod fedorka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Grudzień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2005 A moze zmien tylko wtyczke wyjsciowa na ALSASINK i bedzie po klopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybysh Napisano Grudzień 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 A moze zmien tylko wtyczke wyjsciowa na ALSASINK i bedzie po klopocie No prblem w tym ze gdy mam ustawione na ALSA to wyskakuje error ze nie istnieje urządzenie /dev/audio0 ale identyczne urządzenie jest ustawione na tym module co wczesniej pisałem i działa... więc nie wiem w czym problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi