Nova Napisano Grudzień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2005 Otoz jak wiem sa 4 plytki CD z FC4.. Ktore beda mi potrzebne aby szybko i sprawnie postawić serwer do udostepniania neo w domowej sieci lokalnej ? 4 płytki to sporo sciagania.. a potrzebna mi jest jedynie konsola i powyzsza usługa. Reszte moge pozniej doinstalowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 No ogolnie podstawowe pakiety sa na pierwszej plytce takze powinna ona wystarczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 Ale serwery są chyba na 2 albo 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Do uruchomienia boot'owalnego systemu z konsola i yum'em wystarczy Ci CD1, nie wiem tylko jak bedzie z lokalizacja i man'ami, pozniej ewentualnie doinstalowujesz siec (jesli jest to ethernet to pojdzie od razu przy instalce) i yumem instalujesz cala niezbedna reszte. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi