JMK Napisano Grudzień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 Witam. Jedno zastrzeżenie - problem pojawił mi się na ubuntu, ale wiele wskazuje na to, że dotyczy raczej blackboksa, niż dystrybucji. Może tutaj ktoś mi podpowie, co robić... a więc: blackbox (0.70.0-4 - wersja z repo dla ubuntu 5.10) wyłącza mi się razem z wszystkimi procesami, kiedy przy mniej więcej 100M wolnego RAM'u zacznę przeglądać listę obszarów roboczych. Co ciekawe, dzieje się tak tylko, jeżeli używam w tym celu klawiatury - z myszką nic podobnego nie występuje nawet przy bardziej zapchanej pamięci... ( może to kwestia tego, że myszką nie jestem w stanie tak szybko ruszać... nie wiem...). -- Tutaj jest zgłoszony bug, który wygląda bardzo podobnie. Bardziej przypomina to objawy z komentarza poniżej - różnica polega na tym, że u mnie jest to całkowicie powtarzalne. Jeśli ktoś byłby tak miły i podsunąłby mi pomysł, jak wyciągnąć informację, co się dzieje tuż przed zamknięciem, przynajmniej wysłałbym im raport. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi