dainese4 Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 Jeśli ktoś wie skąd mogę sobie ściągnąć Fedore to prosze mówić nie mam pojęcia. Prosze podać gotowe inki. Najlepiej jakaś dobra wersja która bedzie chodziła pod D-Link dwl 520+. Prosze mówić z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 Witaj Fedora download lub z dowolnego mirrora: mirrors Wystarczą obrazy bez pakietów źródłowych (bez SRPMS w nazwie) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montresol Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 Najlepiej jakaś dobra wersja która bedzie chodziła pod D-Link dwl 520+. Takiej 'fabrycznej' wersji niestety nie ma. Z ta karta trzeba sie troche samemu pobawic. Zobacz ponizszy link. Przeszukaj tez forum pod tym katem - jest pelno watkow o tej karcie. http://www.houseofcraig.net/acx100_howto.php Pozdrawiam, montresol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 A ja jeszcze pragne dodać/zauważyć, że google jeszcze żyje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 I ma się całkiem dobrze... Może damy na stronie głównej forum taki duuży link do tej wyszukiwarki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 jak nie wiesz nawet zkad sciagnac fedore to daje glowe ze nieporadzisz sobie z instalacja sieciowki ja mam dwl 510 wiec pewnie podobnie bedzie z twoja - kiedys pisalme lapotologiczne krok po kroku jak toja kiedys robilem - moze ci sie przyda http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...&hl=ndiswrapper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi