levabul Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 Po włożeniu płyty do czytnika i zabootowaniu jej wyświtla się zamazany ekran (taki tylko że zamazany ) Wciskam enter aby przejść do graficznego trybu instalacji i dalej to samo - zamazane ciągio znaków Co jest nie tak? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 Która Fedora? Czasem tak mam też pod FC3 - wystarczy zresetować i za 2, 3 razem pójdzie. Spróbój włączyć tekstowy - też zamazane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levabul Napisano Grudzień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Tak pod tekstowym występuje ten sam błąd :/ restartowanie nic niedaje ps. Jest to FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Jak zamazane to może grafika walnęła... innego pomysłu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levabul Napisano Grudzień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Posta pisałem w imienu kumpla któremu wystepował ten błąd i sie niezrozumieliśmy Okazało się że na początku ekran ma zamazany lecz gdy przejdzie do instalacji (zarówno tekstowej jak i graficznej) pojawia musie czarny ekran ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi