stachu84 Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 W open Office chcialem wzeksportowac dokiment do formatu PDF, ale okazalo sie ze zjadlo mi polska czcionke, jak tego uniknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 W open Office chcialem wzeksportowac dokiment do formatu PDF, ale okazalo sie ze zjadlo mi polska czcionke, jak tego uniknac to droga do tworzenia pdf'a byla jeszcze niedawno nie zalecana.. polecany (wypróbowane przeze mnie) byl w OO wydruk dokumentu do pliku, czyli formatu PostScript.. a potem to juz tylko proste wywolanie programu 'ps2pdf' i proszę bardzo, plik jak trzeba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 W open Office chcialem wzeksportowac dokiment do formatu PDF, ale okazalo sie ze zjadlo mi polska czcionke, jak tego uniknac Gdzieś czytałem (chyba na forum OO), że trzeba zmienić czcionkę na taką z polskimi znakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 to droga do tworzenia pdf'a byla jeszcze niedawno nie zalecana.. A można wiedzieć dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Grudzień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2005 to droga do tworzenia pdf'a byla jeszcze niedawno nie zalecana.. A można wiedzieć dlaczego? poniewaz przy ciut bardziej skomplikowanych dokumentach efekty nie byly najlepsze... a sam dokument nie byl "zooptymalizowany" (cokolwiek to w przypadku pdf znaczy).. czytalem to chyba w jakims pismie, chyba CHIP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi