tomis Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Mam pytanko Czy będę musiał przeinstalować Fedorę po wymianie procka?? Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Zależy... jeśli wymieniasz na 64 bitowca (a teraz nie masz takiego), to wypadało by żebyś zainstalował Fedorą pod architekturę 64 bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Nie powinno być problemu. ... wypadało by żebyś zainstalował Fedorą pod architekturę 64 bit No ale 32 bitowa też ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Właśnie dlatego napisałem "wypadało by", a nie że musi zainstalować:]. No ale chyba po to stworzyli wersję 64bit żeby ją instalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Grudzień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 hmm 64 bity, to również musiałbym wymienić płytę, a wtedy chyba już musiałbym przeinstalować, po prostu chciałem go troszkę przyspieszyć. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Jak już jest temat płyt to: system zawsze umrze po wymiania płyty głównej. To jest prawie pewne, chyba że jesteś fuskiarzem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Jak już jest temat płyt to: system zawsze umrze po wymiania płyty głównej. To jest prawie pewne, chyba że jesteś fuskiarzem:] Hmm http://groups.google.com/group/pl.comp.os....55b4ccac3bca703 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 No.... mi osobiście kilka systemów (win98, winxp, fedora, mandriva) padało po wymianie płyty (wypróbowane na 3 płytach głównych) i nie zdołałem ich uratować. Ale jak tu widzę to jednak się jakoś da. Może to Debian jest taki genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Raczej jego kernel, bo to on za to odpowiada. A kernel taki sam, jak w Fedorze Co do wind (szczególnie 98), to się nie dziwie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 No windy to wiadomo:] Ale niestety Fedorki też nie ominęło to przy zmianie płyty:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Ja ostatnio jak zmieniłem z P2 na Athlon Xp to nawet się nie jąkneła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Jak już jest temat płyt to: system zawsze umrze po wymiania płyty głównej. To jest prawie pewne, chyba że jesteś fuskiarzem:] jakis rok temu wymienialem plytke i proca przeszedlem z gigabayte`a z celeron`em na ecs`a z sempron`em byla to chyba fc3 jak pamietam i wszystko elegancko sie odpalilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 No to ja wymieniłem płytę + proca i był zonk:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi