oktawian1989 Napisano Grudzień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2005 Witam mam 2 dyski twarde 1 samsung 200 GB drugi maxtor 120 GB i tak na na 1 samsungu sa 2 partycjie ntfs na 1 wgrany jest windowsa na drugiej jakis stuff ;] mecze sie z fedora juz kilka godzin i nic udaje mi sie zainstalowac fedore na 2 hdd ale nie wyskakuje okienko wyboru systemu tylko (_odrazu_ → od razu) ORT wybiera sie XP ;/ Dałem automatyczne partycnjonowanie na 2 dysk iz zaznaczona opcjia kasowania partycji linuxowych daje dalej i jak juz ma sie instalwoać to stio ... nawet nie kopijuje na dysk nic,,,:| a jak odznacze samsunga to sie normalnie instaluje tylko ze potem nie ma wyboru systemu i znowu xp sam sie wlacza :| FC4 ... jak cos moje gg 1284730 pozdrawiam i prosze o pomoc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2005 Musisz na dysku z XP zainstalować jakiegoś boot loadera. Poszukaj na forum o grubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Grudzień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2005 Ja bym spróbował tak: -dysk (_linuxa_ → Linuksa) ORT na master -odpial calkowicie wina i ustawil go na slave -zainstalowal (_linuxa_ → Linuksa) ORT -podlaczyl drugi dysk i sorawdzil czy chodzi -dodal w grubie linijke do botowania wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi