Szał Napisano Grudzień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2005 Mało do opisania System: Fedora Core 4. Modem : Sagem F@st 800 E2T I niech nikt mi nie pisze ze trzeba sciaganąć sterowniki eagleblabalba A potem wpisac Make uninstall Make Make install Make make make I takie tam pierdoly bo I tak nie chodzi Nawet ja wpiesz się startadsl i pokazuje ze neo już chodzi to i tak strony nie daja się oglądać. Proszę Bardzo Proszę o dokłady opis instalacji i konfiguracji. Ewentualnie jakis link do opisu. Jak mi nie pomozecie to podetne sobie zyczly za pomoca Cd ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2005 Proszę Bardzo Proszę o dokłady opis instalacji i konfiguracji. Ewentualnie jakis link do opisu. Było na forum w #$!@ razy. Poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2005 Szanowny użytkowniku Szał. Zostajesz ostrzeżony przez moderatora z powodu łamania regulaminu. Nie należy obrażać innych użytkowników forum, nawet jeśli nie są do Ciebie nastawieni przyjaźnie, gdyż właśnie w ten sposób niszczysz wspaniałą atmosferę forum i znięchęcasz do jego używania. Życzę miłej współpracy i cierpliwości w oczekiwaniu na rzeczową odpowiedź. Sam neo nie mam (na szczęście), więc nie pomogę. Może postaraj się dokładniej opisać swój problem. Co pokazuje ifconfig, co masz w pliku /etc/resolv.conf i czy możesz spingować DNS-y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szał Napisano Grudzień 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2005 ************************************************************************ Nie czytaj !!!! Jesli jestes typem czlowieka ktory odpowiada tak : ->"Było na forum w #$!@ razy. Poszukaj..." ************************************************************************ Mam dalej problem z neostrado na FC4. Zainstalowalem sterowniki i chodzbym nie wim jakei wybral czy to standarwowe z cd od Tepsy czy sciagnol najnowsze z netu zaesz jej zle. Jakies 15 minut temu probowalem zainstalowac neo na FC4 zgodnie z instrukcja napiana dla FC bodajze 2 wszystko przebieglo ok az do momentu gdy wpisalem komede " eagleconfig " po wybraniu kraju, wpisaniu uzytkownika i hasla, potwierdeniu 2 pytanian przez "t" program prawopodobnie testowal.jak przyszlo do testowanai modemu wszytko przestalo byc piekne. modem nie zostal wyktyty jedna z lampeczek na modemie (ADSL) nie pali sie. zuwazylem ze przestaj sie palic gdy w czasie uruchamianai FC4 sprawdzany jest modem . dioda gasnie i wyswietla sie komunikat ze moze to jest wina kabla tylko ze modem na windowsie chodzi bez zadnych problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi