gal Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Problem jest taki że uruchamiając niektóre programy i wybierając jakąś pozycję z menu komp sie zawiesza. Wydaje mi się że jet to wina stylu(?) bo jak menu nie mieści się na pulpicie automatycznie się zawiesza, pomaga tylko twrady reset. Na początek chciałbym się dowiedzieć w jakim pliku mogę zmienić ten styl. No chyba że jest to coś inego, proszę o porady. Nie jestem pewien czy tu powinien być ten wątek, jeśli się pomyliłem to proszę o przerzucenie go na właściwy dział. Mój system to FC4, kde3.4, kernel 2.6.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Wnioskujac po kernelu, to niespecjalnie przejmujesz sie aktualizacja systemu... Moge spytac czy masz ku temu jakis konkretny powod? Jesli nie, to najpierw yum update a pozniej jesli problemy nie znikna mozna szukac przyczyny/rozwiazania. Malo kto pod FC4 siedzi jeszcze na kernelu 2.6.9 i ciezko jest cokolwiek doradzic bez mozliwosci sprawdzenia... Nie wiem dlaczego, ale jestem przekonany ze update zalatwi wszystko ;-) Nie zapomnij tylko 'przyzwoicie' skonfigurowac repozytoriow dla yuma Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gal Napisano Grudzień 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 moj blad, kernel jest 2.6.11, ale to nie zmienia postaci rzeczy ze problem dalej jest, z tym updatem bym sie wstrzymal, moze jakies inne propozycje, bo stalo sie to niespodziewanie jak odpalam te programy z poziomu roota to dzialaja normalnie. Wie ktos w ktroym pliku mozna zmienic motyw kolorow kde? update nic nie dal,m dalej to samo! Juz sobie poradzilem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi