feodora Napisano Grudzień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2005 mała głosnoś w xine podczas odtwarzaniu filmu dvd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2005 Sprawdz na mikserze glosnosc na kanale master czy nie jest przyciszone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2005 Polecenie alsamixer kanały Master i PCM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Grudzień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2005 Sprawdz na mikserze glosnosc na kanale master czy nie jest przyciszone... jak to się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2005 Sprawdz na mikserze glosnosc na kanale master czy nie jest przyciszone... jak to się robi W konsoli - alsamixer i sprawdzasz PCM i Master. W X'sach - kmix i te same opcje (suwaki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exoticbird Napisano Grudzień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2005 W gnome i KDE klikasz dwa razy na ikone glosnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Grudzień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 W gnome i KDE klikasz dwa razy na ikone glosnika nie ma ikony głośnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Grudzień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 Ja np. nigdy takiej ikony nie miałem (no chyba że włączyłem kmix). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi