max_sevenx Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Mam laptopa IBM PII 300Mhz, 64Ram, 4Gb, Fedora Core 1 i chcialem sie spytac jakie srodowisko graficzne bylo by najlepsze i najwydajniejsze? Obecnie korzystam z GNOME ale mi to wszystko wolno chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Z kompletnych środowisk polecam: XFCE (konkretnie XFCE4), z menedżerów okien polecam: IceWM (najlepiej z ROX Filer). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 naucz się obsługiwać fluxbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_sevenx Napisano Grudzień 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 A moze mi ktos jeszcze pomoze zainstalowac Xfce. plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Grudzień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 poszukaj na forum, jest na 100% albo wejdź na stronę domową tego środowiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi