kakiet Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Witam:) Zainstalowalem sobie ostatnio gre gl-117. Wszystko jest ok poza jednym - jakie ma ta gra wymagania? Posiadam GeForce2 z 64 MB, Durona 1600 i 256 MB Ram - to zamlo? Pytam sie dlatego ze gra strasznie mi skacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 w gl-117-1.3.2-src.tar.bz2 plik FAQ cześć Sorry, OpenGL is not supported by every graphics card. You will need at least an Nvidia TNT2 chipset to seriously play the game, as well as the appropriate drivers. The game has been tested in 800x600 mode on AMD K2 500 AGP1x TNT, quality=0, view=50: FPS>30 Athlon 1400 GeForce2, quality=3, view=70: FPS>30 P4 2.4GHz GeForce4, quality=5, view=100: FPS>30 Możesz sobie pozmieniać w OPTIONS parametry : quality , view , resolution Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Grudzień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Oki Mam karte o klase wyzsza niz TNT2 i procesor (1600 Duron), A mimio to FPS u mnie jest na poziomie 10 - zaznacze ze nie mam jakis dzwinych i pamieciozernych programow oraz ze kde tez jest ustawione na minimum. Co w takim razie nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilo Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Podstawowe pytanie. Sterowniki do karty sa? U mnie bezstresowo chodzila na TNT2, duron 700 i 96MB ramu. Rzecz jasna po zainstalowaniu sterownikow nvidii (od razu uprzedze (jesli ich jeszcze nie masz), ze nie kombinuj z tymi ze stronki, a najlepiej z repozytorium livny). edit ponizej: ze w ogole sa to wiem pytanie czy sa zainstalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 Podstawowe pytanie. Sterowniki do karty sa? U mnie bezstresowo chodzila na TNT2, duron 700 i 96MB ramu. Rzecz jasna po zainstalowaniu sterownikow nvidii (od razu uprzedze (jesli ich jeszcze nie masz), ze nie kombinuj z tymi ze stronki, a najlepiej z repozytorium livny). Sterowniki są. Od którejś tam wersji są obsługiwane karty od GF 2 w górę, TNT są przeniesione do legacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi