rados Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Jak radykalnie ograniczyć prawa użytkownika. Jest mi to bardzo potrzebne ponieważ w nerwia mnie jak przyjdzie do mnie jakiś koleś i rozwali mi system , nic nie straciłem oprócz cennego czasu. Poprostu nienawidze jak ktoś grzebie w moich katalogach! Więc prosze o pomoc i o wyrozumiałość jestem nowy na forum i od niedawna mam linux-a. Jeśli jusz jest taki temat to sorry i pokażcie gdzie bo nie miałem czasu szukać ale jednak na wszelki wypadek przeznaczyłem na to parenaście minut. Z góry wielkie THX Największe sorry zauważyłem podobny temat w Administracja systemu ale zapuźno, bo wcześniej tego niewidziałem. Jeszcze raz sorry usuńcie ten temat żeby nie było bałagau na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 przeciez wystarczy utworzyc oddzielne konto i wylogowywac sie ze swojego jesli potrzebujesz nadzwyczajnych zabezpieczen to polecam www.lids.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 a ja bym polecal www.google.pl/linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi