Adam Napisano Grudzień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 Zaktualizowałem wczoraj KDE do wersji 3.5 i generalnie wszystko jest ok, nie mogę jednak zaktualizować kdemultimedia, wyświetla mi się coś takiego : Resolving Dependencies --> Populating transaction set with selected packages. Please wait. ---> Package kdemultimedia.i386 6:3.5.0-0.1.fc4 set to be updated --> Running transaction check --> Processing Dependency: libakode.so.1 for package: kdemultimedia-extras --> Finished Dependency Resolution Error: Missing Dependency: libakode.so.1 is needed by package kdemultimedia-extras jak wyść z tego cało i z honorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Grudzień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 yum remove kdemultimedia-extras bo na repozytorium LIVNA nie ma jeszcze tej paczki w wersji dla KDE 3.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Grudzień 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 I wszystko ok, dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi