jojent Napisano Czerwiec 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2004 No to tu będzie post z serią lamerskich pytań. 1) Jak w gnome ustawić żeby kazdy z pulpitów miał inną tapetę ? 2) Wiecej pytań kiedyś dorzucę lub inni dorzucą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIX Napisano Czerwiec 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2004 nie uzywam gnome ale wydaje mi sie ze troche przesadziles to nawet nie lamerskie pytanie jesli poradziles sobie z instalacja to (_napewno_ → na pewno) ORT poradzisz sobie z zmiana tapety, chyba niechce ci sie myslec, i przez twoje lenistwo zabierasz czas innym np mi (odpowiadam na twojego posta) zgoda nikt mnie o to nie prosil ale ktos powinien zareagowac i tym kims jestem ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Czerwiec 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2004 [/b]jojent Postów masz już kilka a regulaminu jeszcze nie przeczytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Czerwiec 28, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2004 no co jest z wami ludzie, na kde było prosto a że kazdy chwali gnome to siadłem i sprawdzam co lepszee, a że w gnome nie mogę znaleźć tej opcji to pytam. Przecież po to tu jesteśmy żeby pytac i odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi