lukasg Napisano Grudzień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2005 mam FC4 od paru dni, nie mialem problemow z konfiguracja neo, dzwiek mi dziala porawnie stery od nvidii bezproblemowo jedyne z czym mam narazie problem to z karta tv jak by ktos wiedzial co i jak to prosze o jakis opisik pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Grudzień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2005 w komputer swiecie ekspercie byl jakis poradnij co do softu do TV pod linuksem, jak poszperam to dam skany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2005 jak by ktos wiedzial co i jak to prosze o jakis opisik No ale co dokladnie nie jest tak... napisz troche wiecej szczegolow jakiej pomocy bys oczekiwal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasg Napisano Grudzień 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2005 jestem poczatkujacym uzytkownikiem fc4, na mandrivie nie dalem rady skonfigurowac karty tv (dzialal tylko jeden kanal ), najlepiej by sie przydal dokladny opis albo chociaz jakies podpowiedzi zebym cos samemu zrobil, fc4 jak narazie nawet nie widzi tej karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Sproboj cos takiego. Najpierw usun moduly jesli sa zainstalowane: rmmod bttv rmmod tuner Dalej: modprobe bttv tuner=x card=y gdzie x i y to numery odpowiadajace twojemu tunerowi i karcie musisz je sobie wyczytac z dokumentacji bttv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Po temacie widzę, że masz taką samą kartę jak ja (przynajmniej na oko ) Jeśli chodzi o konfig to był już poruszany na forum -> link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Karte mam nieco inna Zoltrix TV Max... Po prostu uruchomienie dla tunerow opartyych na ukladach bt8x8 jest identyczne... Watkow o tym temacie bylo wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Sugerowałem się tematem "lukasg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AikkoN Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 Witam wszystkich Mam problem z tą wlasnie kartą a niechciałem zakładac nowego postu. Chodzi o dzwięk mam problem z tym kablem który ma podobno łączyc Karte TV i karte dzwiękową podłączam takim czarnym krótkim kabelkiem ale nic nie działa:( Działa tylko jak podłącze bezposrednio głosniki. A chciałem uzyskac efekt suround a tu lipa Prosze bardzo o pomoc bo nie wiem jak mam je podłączyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 podłączam takim czarnym krótkim kabelkiem ale nic nie działa:( a w mixerze podglosniles wejscie albo (_wogole_ → w ogóle) ORT jest wlaczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AikkoN Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 podgłosniłem trzeba połaczyc z tego co rozumiem zielone gniazdo z TV do zielonego gniazda karty dzwiekowej = z czego taka konfiguracja nie daje dzwięku ? :? hmmmm :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi