kubek Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Witam Mam dosyc dziwny problem. Sciagnąłem sobie z mułka filmik na dvd, w postaci plikow vob. Wszystko ok, chcę więc to wypalić. Wyczytałem że ma być wszystko z wielkich liter. No i problem jest dziwny, bo gdy zmieniam nazwę z np : BLA_BLA_VTS_01_1.VOB na VTS_01_1.VOB, to cały plik zmienia nazwę na małe literki !. Ni e mogę zmienić nazwy pliku spowrotem na wielkie litery. Co jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 hmm, czy mv stara_nazwa nowa_nazwa w konsoli daje taki sam efekt? Nie robisz tego przypadkiem na jakiejś partycji FAT, bo tab wielkość literej jest i tak nieodróżnialna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Grudzień 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Dzieki abc, na to nie wpadłem. Rzeczywiście partycja jest na FAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi