donarem Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Zainstalowalem valknut i dclib wszytko poszlo ok. Odpalam valkuta ustawiam wszytko i przy prubie polaczenia z hubem wywala mi takie cos: <Hub> Checking for slots. Please wait. ============ <Hub> Your client did not respond to slots checking <Hub> Your client did not respond to slots checking <Hub> Sorry, You must leave <Hub> dcgui-qt/dctc - Please share a file of name 'fakesearch.txt' with more than 0 bytes inside! <Hub> It also could be a connection problem <VALKNUT> Error: 'Operacja jest wÅaÅnie wykonywana' <VALKNUT> Disconnected Dodalem takze plik fakesearch.txt i dalej jest to samo Prosze powiedzcei mi co jest nie tak i jak se z tym poradzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 <Hub> dcgui-qt/dctc - Please share a file of name 'fakesearch.txt' with more than 0 bytes inside! Moze dzielisz za malą ilość plików i nie chce Cie polączyć z żadnym hubem? Ile dales w sumie zasobów do dzielenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donarem Napisano Grudzień 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Mam uds z 30gb a sloty probowalem i nawet jak dalem 10 to ten sam wyskakuje ten sam blad Potrzebna jest do Valknuta instalacja dctc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi