@Kamills Napisano Grudzień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 Wie ktoś może o której godzinie zostanie wydana FC5 Test2 nie chodzi mi dokładnie tylko tak w przybliżeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 Wie ktoś może o której godzinie zostanie wydana FC5 Test2 nie chodzi mi dokładnie tylko tak w przybliżeniu Zapewne tego nie wie nikt, nawet w małym przybliżeniu. Zwykle część serwerów wyłamuje się i udostępniają Fedorę już kilkadziesiąt godzin przed premierą, inne opóźniają synchronizację, publikują Fedorę później. Zwykle najlepszy czas do ściągania to popołudniowe godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Grudzień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 Godzinie czy którego dnia ? http://fedora.redhat.com/About/schedule/ 9 January 2006 test2 devel freeze, String change deadline (data provided) 16 January 2006 test2 release, string build freeze (builds completed) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 O LOL miało być na 23 GRUDNIA pamientam sprawdzałem 2 miesiące temu i mam to nawet w systemie zapsiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 O LOL miało być na 23 GRUDNIA pamientam sprawdzałem 2 miesiące temu i mam to nawet w systemie zapsiane Miało być, Gajownik na stronie głównej, napisał już dlaczego nie będzie. Miałem zamiar pobawić się FC5 test 2 przez Święta, a tak to nici z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 (edytowane) NO napisał ale dopiero jak poruszyłem sprawe i musze znowu instalować FC bo specjalnie sformatowałem Dyski a wie ktoś może jak zrobić tylko aktualizacje kernela /edit/ yum update kernel Edytowane Grudzień 23, 2005 przez Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi