waldis Napisano Grudzień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 Byłem zadowolony z xine`a. Aż do dzisiaj. Stwierdziłem, że Mplayer nie jest mi potrzebny i go wyrzuciłem (yum`em, yum`em go też instalowałem). Jednocześnie xine przestał mi odtwarzać pliki .avi. Wyrzuciłem go, zainstalowałem od nowa i dalej to samo. Odtwarza tylko dźwięk, a zamiast obrazu mam widok pulpitu. Przestał też odtwarzać VCD. Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo kodeki w32, ale to nic nie daje. Co robić? Aha: przy próbie uruchomienia VCD zawiesza system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 zainstaluj to co wywalales.... w logach bedziesz miec liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Grudzień 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2005 A myślisz, że tak nie robiłem? Jak się wysypał xine, to z powrotem zapodałem mplayer`a. Nic to nie dało. Nie otwiera plików avi i VCD. Z plikami avi to jest tak, że niektóre otwiera, niektóre zaś nie. Myślę, że brakuje mu jakiś kodeków, lub innych wtyczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi